Ajax-Lille - Irritatie en onbegrip over scorebord bij Lille-Ajax ... / Uefa avrupa ligi son 32 turu maçunda yusuf yazıcı, burak yılmaz, zeki çelik ve mustafa kapı'nın forma giydiği lille deplasamanda hollanda temsilcisi ajax ile karşı karşıya geldi.

Ajax-Lille - Irritatie en onbegrip over scorebord bij Lille-Ajax ... / Uefa avrupa ligi son 32 turu maçunda yusuf yazıcı, burak yılmaz, zeki çelik ve mustafa kapı'nın forma giydiği lille deplasamanda hollanda temsilcisi ajax ile karşı karşıya geldi.. 17 september 201917 september 2019.from the section champions league. Uefa avrupa ligi son 32 turunda ajax evinde lille'i konuk ediyor. Lille'in tek golünü ise milli oyuncumuz yusuf yazıcı 78. Le coach veut être focus sur le championnat. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Dakikada bu kez 19 yaşındaki brian brobbey ile ikinci golü buldu. 72'de weah'ın golüyle geriye düşen ajax, 87'de tadic ile eşitliği yakalamış, 89'da brobbey ile avantajı yakalamıştı. Lille beraberliğin şokunu atlatamadan ajax 89. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti.

Analyse: Lille - Ajax een botsing van speelstijlen | Ajax ...
Analyse: Lille - Ajax een botsing van speelstijlen | Ajax ... from newsifier.imgix.net
Dakikada penaltıdan yusuf yazıcı kaydetti. Possession of the ball was also for ajax. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti. Lille beraberliğin şokunu atlatamadan ajax 89. Lille'in tek golü yusuf yazıcı'dan geldi. Dakikada bu kez 19 yaşındaki brian brobbey ile ikinci golü buldu. Uefa avrupa ligi son 32 turu maçunda yusuf yazıcı, burak yılmaz, zeki çelik ve mustafa kapı'nın forma giydiği lille deplasamanda hollanda temsilcisi ajax ile karşı karşıya geldi. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches.

Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı.

Пьер моруа , лилль , франция. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Yusuf yazıcı lors du match aller. 17 september 201917 september 2019.from the section champions league. Lille'in tek golü ise 78. Dakikada penaltıdan yusuf yazıcı kaydetti. Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı. Uefa avrupa ligi son 32 turu maçunda yusuf yazıcı, burak yılmaz, zeki çelik ve mustafa kapı'nın forma giydiği lille deplasamanda hollanda temsilcisi ajax ile karşı karşıya geldi. Ajax'a galibiyeti getiren golleri 15. Lille beraberliğin şokunu atlatamadan ajax 89. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti. Possession of the ball was also for ajax.

Lille'in tek golünü ise milli oyuncumuz yusuf yazıcı 78. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Dakikada bu kez 19 yaşındaki brian brobbey ile ikinci golü buldu. Dakikada klaassen ve 88'de neres kaydetti. Mücadelede burak yılmaz sakatlığı nedeniyle yer almazken, zeki çelik maça ilk 11'de başladı ve 62 dakika sahada yer aldı.

Ajax vanavond tegen Lille in afwijkend tenue - Ajax1.nl
Ajax vanavond tegen Lille in afwijkend tenue - Ajax1.nl from www.ajax1.nl
Mücadelede burak yılmaz sakatlığı nedeniyle yer almazken, zeki çelik maça ilk 11'de başladı ve 62 dakika sahada yer aldı. Mehmet zeki çelik (lille) right footed shot from the centre of the box is saved in the centre of the goal. Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı. Lille'in tek golü yusuf yazıcı'dan geldi. Lille had 1 shot on goal, compared to 5 of ajax and ajax hit the woodwork. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. Lille beraberliğin şokunu atlatamadan ajax 89. Uefa avrupa ligi son 32 turunda ajax evinde lille'i konuk ediyor.

Lille'in tek golü ise 78.

Yusuf yazıcı lors du match aller. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. Lille'in tek golü yusuf yazıcı'dan geldi. 72'de weah'ın golüyle geriye düşen ajax, 87'de tadic ile eşitliği yakalamış, 89'da brobbey ile avantajı yakalamıştı. In the pas 2 years ajax and lille played 3 times against each other and every time ajx domianted lille. Пьер моруа , лилль , франция. Fransa'da oynanan ilk maçta lille büyük bir şoka uğramış, ajax ise uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza atmıştı. Lille'in tek golü ise 78. Burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği fransız ekibi lille ile hollanda temsilcisi ajax, uefa avrupa ligi son 32. Uefa avrupa ligi son 32 turunda ajax evinde lille'i konuk ediyor. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Mücadelede burak yılmaz sakatlığı nedeniyle yer almazken, zeki çelik maça ilk 11'de başladı ve 62 dakika sahada yer aldı. Lille'in tek golünü yusuf yazıcı penaltıdan kaydetti.

Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı. Lille beraberliğin şokunu atlatamadan ajax 89. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Lille'in tek golü ise 78. Fransa'da oynanan ilk maçta lille büyük bir şoka uğramış, ajax ise uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza atmıştı.

Tegenstander Ajax: Lille waarschijnlijk zonder sterspeler ...
Tegenstander Ajax: Lille waarschijnlijk zonder sterspeler ... from files.gpblog.com
Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. Lille beraberliğin şokunu atlatamadan ajax 89. Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı. Lille had 1 shot on goal, compared to 5 of ajax and ajax hit the woodwork. Mehmet zeki çelik (lille) right footed shot from the centre of the box is saved in the centre of the goal. Le coach veut être focus sur le championnat. Fransa'da oynanan ilk maçta lille büyük bir şoka uğramış, ajax ise uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza atmıştı. Lille'in tek golü ise 78.

Uefa avrupa ligi son 32 turunda ajax evinde lille'i konuk ediyor.

Burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği fransız ekibi lille ile hollanda temsilcisi ajax, uefa avrupa ligi son 32. Kalan dakikalarda başka gol olmadı. In the pas 2 years ajax and lille played 3 times against each other and every time ajx domianted lille. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti. Lille beraberliğin şokunu atlatamadan ajax 89. Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı. 17 september 201917 september 2019.from the section champions league. Uefa avrupa ligi son 32 turu maçunda yusuf yazıcı, burak yılmaz, zeki çelik ve mustafa kapı'nın forma giydiği lille deplasamanda hollanda temsilcisi ajax ile karşı karşıya geldi. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. Пьер моруа , лилль , франция. Dakikada penaltıdan yusuf yazıcı kaydetti. Le coach veut être focus sur le championnat. Mücadelede burak yılmaz sakatlığı nedeniyle yer almazken, zeki çelik maça ilk 11'de başladı ve 62 dakika sahada yer aldı.

banner